theseatethedroids song lyrics
theseatethedroids song lyrics

Trio Macan Tresno Sejati Lyrics

If you are looking for Trio Macan lyrics for song Tresno Sejati? you already come to the best place.
Tresno Sejati is a song played by Trio Macan.

Opo kowe saiki wis lali
Apa kamu sekarang sudah lupa

Karo aku masa lalumu
Dengan aku masa lalumu

Biyen kowe ucap janji
Dulu kau mengucap janji

Nanging kowe dewe sing mblenjani
Tapi kamu sendiri yang mengingkari

Opo iki tresno sejati
Apa ini cinta sejati

Ora kudu biso nduweni
Tidak harus bisa memiliki

Senajan loro sak njeroning dodo
Walau sakit ke dalam hati

Nanging aku isih isoh nompo
Tapi aku masih bisa menerim

Sak jujure aku iki kangen sliramu
Sejujurnya aku ini kangen dirimu

Sak tenane aku isih sayang awakmu
Sebenarnya aku masih sayang dirimu

Nanging aku sadar kowe wis ono sing duwe
Tapi aku sadar kamu sudah ada yang punya

Tresno iki tak simpen sak njeroning ati
Cinta ini aku simpan di hati

Roso iki tak gowo tekaning mati
Rasa ini aku bawa sampai mati

Senadyan aku ngerti kowe ra bakal bali mantan
Walau aku tahu kamu tidak akan pernah kembali mantan

Mendunge langit peteng
Langit mendung hitam

Ora dadi karepmu
Tidak menjadi keinginanmu

Kudune mongso rendeng
Harusnya musim hujan

Tapi panas atiku
Tapi panas hatiku

Opo mungkin iki wis pancen takdire
Apa mungkin ini memang sudah takdirnya

Awale ra sepiro endinge keloro loro
Awalnya tidak seberapa akhirnya menyakitkan

Kelap kelipe lintang nandakke wayah wengi
Gemerlap bintang menandakan waktu malam

Sakjane isih sayang tapi menyayat hati
Sebenarnya masih sayang tapi menyayat hati

Opo mungkin iki wis pancen dalane
Apa mungkin ini memang sudah jalannya

Cukup semene wae pedot sesambungan jawabane
Cukup disini saja putus sambungan jawabnya

Sayang sliramu sayang awakmu
Sayang dirimu sayang kamu

Senyumanmu selalu terbayang di ingatanku
Senyumanmu selalu terbayang di ingatanku

Sak jujure aku iki kangen sliramu
Sejujurnya aku ini kangen dirimu

Sak tenane aku isih sayang awakmu
Sebenarnya aku masih sayang dirimu

Nanging aku sadar kowe wis ono sing duwe
Tapi aku sadar kamu sudah ada yang punya

Tresno iki tak simpen sak njeroning ati
Cinta ini aku simpan di hati

Roso iki tak gowo tekaning mati
Rasa ini aku bawa sampai mati

Senadyan aku ngerti kowe ra bakal bali mantan
Walau aku tahu kamu tidak akan pernah kembali mantan

for some teenager, hearing a melody is one of curing mechanism. Playing any favorable harmony also can peace your brain and leisure your body. For young people, music is their influence. If you want to play Tresno Sejati you may need some discipline, but for an artist, it just take short time to play it perfectly




Leave a Reply

Your email address will not be published.