Thesearethedroids Guitar Chords
Thesearethedroids Guitar Chords

Skilsmisseferd by Vassendgutane Guitar Chords

If you are looking for Skilsmisseferd guitar chords, you’ve come to the right place.
You can play Skilsmisseferd by Vassendgutane using guitar or guitar.
This song by Vassendgutane can also be played by that instruments.
=

Skilsmisseferd guitar chords has rhythm and included in Pylse og konjakk (2000) album.
You can also find another musical genres, including jazz guitar chords, country music guitar chords, pop guitar chords, world music guitar chords, and rock guitar chords here.

Skilsmisseferd by Vassendgutane Guitar Chords

 
Vassendgutanes coverversjon av Teddy Nelsons Skilsmisseferd i Hardanger.Intro: versakk.Ho  
G 
mari og eg ja me e kome te kortme e  
C 
usamde kvar ein einaste sortme  
G 
supte i blandt og no e eg raka
D 
fantheile 
 
 
G 
slekta ha samla seg her på gardenher e  
C 
svigermor, her e bestefari
G 
alle ska feira for  
D 
no e da skilsmisse
G 
festDei e samla her alle dei me har kjentbåde avholdsfolk og dei me heimabrentdei vil vera med, for no e da inkvart so skjereg e temmeleg fortumla her eg står og serpå heile flåkken som går, dei gret å lerAlle ska feira for no e da skilsmissefestRef:
G 
 
G/F# 
Det e  
Em 
skilsmissefest i  
C 
Hardanger 
 
 
D 
nodet ska  
Em 
målast i form og
C 
farge
D 
sjåheile 
 
 
Em 
båten skal fyllast te
C 
randa
D 
noog den som  
Em 
ikkje for sitja let  
C 
finna seg  
D 
 
å
G 
ståEg har fått meg ein trøkkar på naso eit stedmen no trur eg ho Mari let meg vera i fredho har funne seg ein støvande likande karog han e nett den typen som eg eingong varhan e nyseparert og han e odelskarog han ler i dag her i mitt skilsmisselagRef.(Mellomspel: Vers- og refrengakorder)Da e mykje eg ikkje kan la vera å seiasjøl om kvar ein kar bør ha vett te å teiavart eg samde me ho mari skjer da no nett no i dagfor når me ska ro øve fjorden i reine eg øvebeviste, ho ikkje vert seinein hardangerferd, ja då kan du vera ein steinref.Leave a Reply

Your email address will not be published.